Verbouwing

Verbouwing

Vanaf 24-10-2016 gaan wij beginnen met een grootte kantoor renovatie. Dit kan wellicht problemen met onze bereikbaarheid creëren. bij deze alvast onze excuses voor het ongemak.

M-Score borden

M-Score borden

M-Score borden Sinds kort leveren wij ook M-type score borden. Deze scoreborden zien er zeer speels en vriendelijk uit. ze zijn leverbaar met een verplaatsbaar voetstuk. Het M-scorebord is een duidelijk en duurzaam scorebord voor tennis. Zowel de paal en rails als de scorebord balletjes zijn zeer solide en dus duurzaam uitgevoerd.

Site onderhoud

Site onderhoud

Wij hier bij Renes-alluminium-staalbouw zijn druk bezig met de nieuwe catalogus en en daarbij ook onze website. Dus kan er in de aankomende periode wat overlast zijn bijvoorbaat onze excuus hiervoor.

Nieuwe website online

Nieuwe website online

Het heeft even geduurd maar de nieuwe website is online, samen met de geheeld vernieuwde productcatalogus. Naast de layout zijn er ook andere dingen veranderd. Zo kunt u nu ons gehele productassortiment bekijken onder catalogus. Tevens is de catalogus te downloaden als PDF-document. Wanneer u op zoek bent naar een productblad (dit blad bevat meer gedetailleerdeLees meer overNieuwe website online[…]