Beachsporten

Beach volleybal prof

Bestel nummer
00.5001.00

Beach volleybalpalen professioneel, voldoen aan de aller laatste wedstrijd eisen. Deze zeer zwaar uitgevoerde aluminium palen zijn voor intensief gebruik zowel binnen als buiten. De spanschuiven zijn gedeeld zodat alle beach sporten met net hoogte 1 t/m 2,43 mtr haalbaar is. Opspan schuiven zijn inwendig in de paal verwerkt. De palen kunnen worden opgesteld in vaste of verplaatsbare grondpotten. Standaard in geel.

Beach volleybal

Bestel nummer
00.3321.00

Beach volleybal standaard, eenvoudige allround aluminium beach volleybalpalen, met spanschuiven voor eenvoudig hoogte verstelling. De palen worden in de kleur geel geleverd, andere kleuren op aanvraag. voor extra netspanning is een katrol netspanner beschikbaar.
Levering: incl. grondpotten met deksel

Beach voetbal prof

Bestel nummer
00.2100.00

Beach voetbaldoel met de officiƫle afmetingen, in geel gecoat aluminium uitgevoerd. Het ovale doelprofiel is inwendig voorzien van profielring tbv. doorbuiging en koppeling van de hoekverbinding. deze doelen worden met grondpotten geleverd standaard in kleur geel.

Beach tennis

Bestel nummer
00.5101.00

De tennisnet palen zijn gemakkelijk te verwijderen. waarna de grondkokers worden afgedekt met de daar bijhorende deksels. De netkabel word aan de buitekant bevestigd. Levering: incl. grondpot

Beach handbaldoel inklapbaar

Bestel nummer
00.3321.00

Handbaldoel inklapbaar rood/wit. het handbaldoel voldoet aan de officiƫle wedstrijd eisen. door de inklapbare netbeugels is het doel makkelijk te verplaatsen en op te bergen.
Anderenkleuren doelkader op aanvraag.