Badminton

Badminton insteek

Bestel nummer
00.0401.00

Robuuste geanodiseerde Badminton palen. Zowel binnen als buiten bruikbaar.  De spanschuiven zorgen voor een snelle strakke netspanning. Bovenkant voorzien van een zwaar gegoten kap met net geleiding. De nethoogte is gefixeerd.

Badminton vrijstaand

Bestel nummer
00.0410.00

Vrijstaande badmintonpalen voldoet aan de laatste eisen. Zwaar uitgevoerd aluminium paal met rubber-voet. Gegoten aluminium kap voor net geleiding samen met snel spanschuiven zorgt voor een makkelijke en snelle op en aftuig. Wielen voor gewichts-tank zorgt voor een nog gemakkelijkere ervaring met plaatsing badminton installatie.

Multipaal insteek

Bestel nummer
00.0201.01

Simpel te gebruiken multipaal voor diversen sporten bijv. tennis, volleybal en badminton. De multipaal maakt gebruik van onze net spanner zodat er altijd makkelijk  de juiste nethoogte  bereikt kan worden.
Multipaal vrijstaand

Bestel nummer
00.0204.00

 Vrijstaande installatie gemakkelijk voor
verschillende sporten bijv. tennis, volleybal en badminton. Beide palen zijn voorzien van een contragewicht, circa 125 Kilogram per stuk. de gewichten zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor het verplaatsen van de palen zeer gemakkelijk gaat. Span richting is traploos in hoogte verstelbaar.

Kinder badminton instalatie vrijstaand

Bestel nummer
00.0126.20

Vrijstaande kinder installatie, volledig uitgevoerd in brut aluminium. De nethoogte is verstelbaar d.m.v.. een druk veertje. De installatie is makkelijk te verrollen d.m.v.. de transport wieltjes. De installatie is zeer snel op en af te breken door een snel netspannings- systeem.

Badminton scheidsrechtersstoel

Bestel nummer
00.0403.00

Deze badminton scheidsrechtersstoel heeft een zitting die 90* draaibaar is en tevens vergrendelbaar. De trede zijn uitgevoerd met een antislip profiel. De scheidsrechtersstoel is eenvoudig in te klappen, heeft een zithoogte van ca. 1,56cm. De basis is breed wat de stabiliteit verhoogt. De stoel wordt standaard geleverd met vloerplanken.